top of page

Fagområder

02. Bedrift og markedsføring

Juridisk grunnmur, vilkår, GDPR og kontrakter

Vi har bistått mange gründere og små bedrifter i å skape en trygg og god ramme for vekst og lønnsomhet. Hvis du skal kunne hjelpe andre med bedriften din, er du helt avhengig av å ha det juridiske på plass. Det er ikke det du tenker på når du starter, det vet vi. Det er mer enn nok å henge fingrene i, og kanskje du ikke engang er sikker på om du vil få bedriften opp og gå. 

 

Mange venter for lenge med å få det juridiske på plass. Ofte har man brukt noe man fant på nettet, klippet og limt fra ulike kontrakter og vilkår og "lånt" noen andre sine dokumenter. Dette er ikke trygt nok, for du vet rett og slett ikke om det vil dekke akkurat deg, dine kunder, dine ansatte og din bedrift mot de risikoene som kan oppstå hos nettopp deg. 

Når du driver bedrift er det viktig å kunne minimere risiko der en kan, for å kunne ta stor nok risiko der det er nødvendig. Det juridiske er ikke stedet å ta risiko. Den utryggheten du føler på rundt at du kanskje ikke har det juridiske helt på plass påvirker også hvor trygg du fremstår overfor potensielle kunder, og underbevisst vil det holde deg tilbake fra å være så synlig som du ønsker fordi du er redd for å bli tatt på å ha gjort noe feil. 

Ta kontakt så fikser vi raskt det du trenger til nettopp din bedrift. 

Markedsføring og rådgivning

Er du usikker på hva som er lov med tanke på markedsføring og salg? Mange driver online bedrifter, uten helt å ha kontroll på hvordan det er greit å selge på webinar, med stacking og prissetting. Hvordan man skal merke innlegg på sosiale medier og hva som skal til for at du skal være innafor med tanke på å få potensielle kunder på e-postlisten din. 

Skal du ha enkel eller dobbel opt-in, må innleggene til bedriften merkes med "annonse" og hvordan skal man samtykke til markedsføring? Har du lov å selge i dm, og på hvilken måte? 

Vi gir rådgivning og bistår med vurdering, både i forhold til hva du kan og ikke kan gjøre, og hva som er lurt å gjøre - for regelverket skal både ivareta kundene dine, men også sørge for at du kan drive en lønnsom bedrift.

Tvisteløsning

Uenigheter med kunder eller ansatte er det siste du vil bruke unødvendig tid, penger og energi på. Vi ønsker jo helst å bistå deg og bedriften din fra start, slik at du skal kunne unngå flest mulig av disse situasjonene - men noen konflikter vil oppstå uansett når du driver bedrift.

Uansett om du trenger rådgivning til hvordan du kan løse disse uenighetene selv - eller om du trenger noen som kan håndtere dem for deg - vi har lang erfaring med både arbeidsrettslige konflikter og konflikter knyttet til salg og markedsføring. 

Be om en vurdering

Vi gir deg alltid en gratis vurdering av saken din. 

Dette er ikke en kort samtale der vi sier om vi kan ta saken din eller ikke. Vi ønsker å høre om hele situasjonen, ta en grundig vurdering og gir deg konkrete råd på veien videre

bottom of page